Imobiliare Valea Prahovei

Ca la Breaza

Zilele Brezei, Sfânta Paraschieva şi Bâlciul de la Breaza. Trei evenimente cuplate în unul singur. Deşi S-au cheltuit doar 200 de milioane de lei vechi, bâlciul a reuşit să atragă suficienţi comercianţi producători, în jur de 100, precum şi un număr destul de mare de oameni care gustă astfel de manifestări. Vremea rea a stricat însă socotelile de acasă ale producătorilor, veniţi din mai multe zone ale ţării, ei văzându-se puşi în situaţia de a se întoarce cu marfa acasă. Ce-i drept, nici buzunarele cumpărătorilor nu erau doldora de bani.
Fericite au fost gospodinele, care au reuşit să cumpere produse pentru iarnă la preţuri mult mai bune decât în piaţă.
Pe la miezul zilei au început şi manifestările oficiale legate de Zilele Brezei. Fanfara a deschis drumul, fiind urmată de defilarea elevillor de la Liceele şi şcolile din Breaza. Prin faţa tribunei oficiale, în care, pe lângă reprezentanţii administraţiei locale, au fost prezente personalităţi de la judeţ, dar şi colegi de administraţie din localităţile învecinate, au trecut apoi maşinile de epocă. Un moment gustat de toată lumea.
Manifestările nu au avut farmecul celor de anii trecuţi. Suma mică alocată şi vreme rece a făcut ca Bâlciul de la Breaza să fie! Doar să fie! Să se respecte tradiţia şi….atât!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co