Actualitate

Ca pe vremea lui Ţepeş!

Un telefon la redacţia Valea Prahovei TV, din Câmpina, a dus la „punerea pe tapet” a unui subiect pe care l-am mai prezentat în urmă cu vreo 2luni. În intersecţia străzilor B.P. Hasdeu, Constantin Stere şi Mihail Kogălniceanu  există un canal unde „poposesc” mai multe conducte, mai multe vane. De ce au sunat oamenii la noi? Pentru că au rămas fără apă potabilă. Cauza? O conductă care arată de parcă l-ar fi supărat pe Vlad Ţepeş. Adică este plină de ţepuşe din lemn, pe care angajaţii Hidro Prahova le folosesc pentru a remedia avariile apărute în conducta de alimentare.
Se lucrează ca pe vremea lui Pazvante!     Este posibil ca primul loc de muncă ce va fi scos pe piaţă de Hidro Prahova să fie cel de tâmplar. Oamenii se uită şi zâmbesc amar. La fel cum a făcut-o şi viceprimarul Ion Dragomir, atunci când l-am anunţat de ce în primărie nu curge apă la robinet.
Un lucru este aproape clar: cel care se ocupă de întreţinerea reţelelor de apă din Câmpina va trebui să dea socoteală. Un lucru mai mult decât normal, având în vedere că în anul de graţie 2009 încă se mai astupă o gaură dintr-o ţeavă cu o ţepuşă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co