Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Câine salvat dintr-o groapă adâncă

Ce facem când vedem că un câine are nevoie de ajutor? Câmpinenii s-au obișnuit să-i cheme pe cei de la ”Arca lui Norocel”, o asociație dedicată salvării câinilor și pisicilor fără stăpân. În week-end, voluntarii au fost chemați să salveze un câine care stătea de mai multe zile într-o groapă adâncă de cinci metri. Intrase acolo ca să bea apă de ploaie și nu a mai putut ieși. Un angajat al unei benzinării din apropiere a semnalat cazul. Câmpinenii au făcut rost de o scară înaltă și au coborât în groapă. Din fericire, cățeaua s-a dovedit a fi blândă și a fost scoasă în brațe.
Iulia Burloiu, cea care a înființat asociația, a postat pe rețelele sociale momentul salvării câinelui. Imediat a primit o cerere de adopție, iar după vizita la medicul veterinar, câinele salvat va ajunge la noua lui casă.
Asociația ”Arca lui Norocel” are în prezent în jur de 30 de câini care așteaptă să fie adoptați. În paralel cu acțiunile de salvare a câinilor și pisicilor de pe străzi, asociația continuă campaniile de sterilizare a câinilor cu stăpân.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co