Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Calificarea îl ține în viață!

”N-am mai trăit aşa ceva. E o experienţă de viaţă şi o întâmplare fericită”, a spus Gigi Mulţescu, la finalul meciului de la Cluj. Astra s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins cu 4-3, după prelungiri, pe Universitatea Cluj.
Trupa astristă a fost condusă cu 3-0, scorul fiind înregistrat după doar opt minute de joc. Ardelenii au deschis seria golurilor prin Abrudan și au continuat cu dubla lui Taub.
Echipa care joacă la Giurgiu și se antrenează la Ploiești a revenit prin două goluri ale atacantului Llullaku și tot atâtea autogoluri din partea clujenilor i-au calificat. Și-au băgat mingea în poartă Cordoș și Sepsi.
Tehnicianul de 66 de ani al Astrei, poreclit SMURD, a ținut în primul rând, după meci, să transmită familiei că este bine: ”Sunt bune încercările astea, pentru că îmi confirmă că am inimă bună. Cred că a fost un thriller pe care n-aş fi vrut să-l trăiesc. Dacă a fost cu sfârşit fericit, îmi convine, deşi numai eu ştiu ce am trăit”.
Tehnicianul a comentat şi faza din prelungiri, când Buş a trimis către poarta adversă, mingea ar fi trecut linia buturilor, dar colegul său Vali Gheorghe a ţinut neapărat să marcheze şi golul a fost anulat pentru poziţie de ofsaid.
“A vrut să fie erou şi să intre pe CNN”, a mai spus Mulțescu despre faza antologică. Sepsi Sfântu-Gheorghe, Astra și campioana CFR Cluj sunt echipele calificate în sferturile Cupei, alături de Hermannstadt, U. Craiova 1948 și Viitorul. Astăzi, se vor decide și ultimele două formații care vor completa tabloul echipelor calificate, în urma jocurilor Miercurea Ciuc-Dinamo și Dunărea Călărași-FCSB.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co