Actualitate

,,Căluțul” aleargă după puncte

Petrolul este în postura ,,căluţului” care aleargă după puncte. Inspirat de prezenţa Hipodromului în oraș, antrenorul Cornăţeanu a comparat situaţia echipei cu bidiviul care fuge să prindă adversarii. Deocamdată, Petrolul este în urmărirea lor dar cursa este foarte grea. Din cauza presiunii celorlalte echipe dar și suporterilor nemulţumiţi de joc și rezultate. Cornățeanu susține că, la acest moment, jucătorii sunt la 60 la sută din potențial.
Publicul vrea un joc frumos însă la liga a doua niciodată nu o să vedem un joc estetic, spectaculos, avertizează Cornăţeanu. Asta din cauza nivelului echipelor care joacă chinuit și la bătaie. Tot el spune că nu are încă un Marinescu la echipă deoarece acest gen de jucător este pe cale de dispariţie. Experimentatul Lungu nu concepe altceva decăt victoria în jocul cu Energeticianul Petroşani.
Pentru jocul de măine seară experimentații Cazan și Țigănașu sunt în afara lotului, iar Saim este suspendat. Dan Enache, de la juniori, poate debuta oficial și pentru un alt fotbalist de la mijloc, Ștefănescu, poate fi primul meci din aceast an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co