Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Camerele video din intersecții, funcționale abia peste un an

Reprezentanții Primăriei Ploiești ne spun că în acest moment niciuna dintre camerele video amplasate în intersecțiile din centrul orașului nu funcționează. Înregistrarea cu camere video este posibilă abia peste un an, când vor fi finalizate modernizările intersecțiilor din Ploiești. Din acel moment toate intersecțiile semaforizate din oraș vor fi supravegheate video, iar înregistrările vor fi stocate.
Șeful Poliției Locale Ploiești consideră însă că sistemul video ar trebui să cuprindă și supravegherea siguranței cetățenilor, nu numai a traficului.
În nenumărate rânduri, atât reprezentanții Poliției Naționale, cât și cei ai Poliției Locale au solicitat administrației orașului amplasarea sistemului de supraveghere video. Directorul Poliției Locale, Adrian Vaida, ne spune că la ultima ședință a Comisiei pentru Circulație din Primărie a propus achiziționarea unor camere video care să poată înregistra și infracțiunile stradale, nu numai pe cele din trafic, urmând ca o decizie în acest sens să fie luată în funcție de fondurile disponibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co