Actualitate

Câmpina Open MTB – Race for autism

Pe data de 3 septembrie, va avea loc cea de-a cincea ediție a competiției de mountain biking Câmpina Open MTB – Race for autism. Banii strânşi din taxele de participare vor fi folosiți de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Glasul Autismului pentru proiecte dedicate copiilor cu autism.

Anul acesta competiţia se va desfăşura pe un nou traseu pentru adulți și juniori. Participanţii vor avea de parcurs 21,5 km – tura scurtă şi 43 km – tura dublă. Până acum s-au înscris 270 de participanți, iar lista este încă deschisă. Startul se va da pe platoul Muscel din Câmpina. Taxa de înscriere este de 80 de lei pentru adulți și juniori, 25 de lei pentru copii, respectiv 300 de lei pentru echipe formate din 3 până la 5 membri. Premiile constau în bani şi produse valorice, bugetul ridicându-se la aproximativ 25.000 lei.

Anul trecut, din fondurile strânse, s-a realizat un curs de comunicare prin pictograme pentru părinții și profesioniștii din centrul de zi Sfânta Filofteia, o tabără de 4 zile pentru 10 familii, care a inclus drumeţii, piscină, echitație şi vizită la grădina zoologică şi o campanie de susținere a cauzei autismului organizată sub forma unui concurs de desene în trei școli din Câmpina, în cadrul căruia au fost implicați 157 de copii și 14 cadre didactice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co