Actualitate

Campioana își pierde campionii

Unii voleibaliști care au cucerit titlul și Cupa României cu Tricolorul LMV au semnat deja contracte cu alte echipe din campionat.
Coordonatorul de joc Cristian Bartha a devenit noua achiziție a lui Volei Club Municipal Zalău. Bartha este al doilea jucător de la Tricolorul care semnează cu zălăuanii, după Phillipp Kroiss.
Libero-ul austriac a fost primul care și-a anunțat transferul la Zalău, postând pe un site de socializare un anunț în care mulțumește Ploieștiului că l-a făcut campion și câștigător al Cupei. Kroiss își dorește ca la finalul sezonului viitor să înfrunte Tricolorul în finala campionatului.
Un alt voleibalist străin, Gijs Jorna, a postat același anunț, olandezul fiind foarte aproape de a semna un nou contract cu o grupare din Franța, unde a mai fost și unde a devenit campion. Naționala din care face parte și Jorna va fi una din gazdele Campionatului European din 2019, alături de Franța, Slovenia și Belgia.
Europeanul de anul viitor se va disputa în premieră în patru țări. Naționala României face parte din grupa A de calificare și va înfrunta selecționatele Danemarcei și Finlandei.
Destrămarea echipei care a reușit eventul ar avea cauze financiare. Potrivit unor surse, bugetul clubului va fi micșorat, astfel că nu vor mai fi aceiași bani ca în sezonul trecut. Însă conducerea Tricolorului a spus că planul de bătaie pentru noul sezon va fi făcut după ce, împreună cu sponsorii, va stabili suma necesară pentru anul competițional 2018-2019. Poate și pentru a se obișnui cu atmosfera din Liga Campionilor, oficialii clubului au mers, în week-nd, la București, unde au asistat la Final Four-ul Champions League, câștigat pentru a patra oară de Vakifbank Istanbul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co