Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Campionat de tenis de masa

Cea de-a doua ediţie a Cupei Edilconst la tenis de masă, organizată în sala de sport a Şcolii Centrale, s-a dovedit a fi o adevărată reuşită, veteranii acestui gen de întreceri considerând că a fost cea mai puternică din ultimii 10 ani. Nu mai puţin de 60 de iubitori ai spotului cu mingea de celuloid şi-au încercat puterile, încercând să câştige premiile în bani puse în joc. Printre ei s-a numărat şi Alexandru Blank, decanul de vârstă al competiţiei, care a recunoscut zâmbind că îi place tenisul de masă dar că nu mai are succesul de altă dată.
Organizatorii concursului au fost mulţumiţi de numărul mare de tineri care au vrut să arate că nu sunt străini de acest sport. Nu doar băieţii ci şi fetele, fie junioare fie senioare.
În urma unor partide viu disputate, după câteva ore de concurs, au fost desemnaţi şi câştigătorii. La categoria junioare locul I a fost adjudecat de Ioana Maghiar, în timp ce juniorul care a plecat cu banii acasă se numeşte Alexandru Anghel. La seniori Adrian Călăuz a dovedit că este în mare formă, reuşind să-şi învingă oponenţii. În ceea ce priveşte veteranii, clasamentul a avut următoarea componenţă: locul I  – Nicolae Petriş, locul II – Andrei Mostovoi şi locul III  – Emil Coman.
httpv://www.youtube.com/watch?v=ImTpBeN7C6E

Targul National Imobiliar (TNI)
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co