Sport

Cantonament pe Titanic

Fotbaliștii Petrolului vor avea parte de un cantonament pe “Titanic”. Adică vor fi găzduiți de un hotel în forma unui vapor care poartă numele celebrului film. “Lupii” și-au stabilit cartierul general în Turcia, stațiunea Antalya, un loc cu care Petrolul este familiarizat având acolo mai multe stagii de pregătire.

Resortul are teren exclusiv în imediata apropiere ceea ce va fi pe placul antrenorilor și fotbaliștilor care nu vor trebui să se deplaseze prea mult pentru antrenamente și unele jocuri. Petrolul va începe primul cantonament pe 15 ianuarie și până atunci se va cunoaște și noul antrenor. Care poate fi Rachita, Sinescu, Rednic sau Stelea, surse neoficiale spunând că în trecut a fost și pe banca Astrei Giurgiu.

Oficialii clubului doresc ca șeful băncii tehnice să fie prezent la reunirea lotului care se va produce în 12 ianuarie. La începutul săptămânii viitoare sunt așteptați la primul antrenament toți componenții lotului, inclusiv Juan Albin cel care a postat recent că se antrenează cu echipa Veracruz din Mexic. În schimb se pare că va lipsi fundașul Jean Sony Alcenat. Internaționalul din Haiti se va reîntâlni cu coechipierii în cantonamentul din Turcia și are acceptul conducerii să aterizeze direct acolo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co