Actualitate

Capul și Arcada, sparte

Voleibaliștii Tricolorului au dat dovadă de sacrificiu. Atăt pe teren căt și în afara lui. În derbiul etapei Tricolorul Ploiești-Arcada Galați a surprins apariția “bandajată” a lui Cristian Bartha. Voleibalistul Tricolorului a jucat cu un bandaj din cauza faptului că și-a spart capul înaintea jocului. Dar asta nu l-a împiedicat să fie, din nou, un jucător de bază iar execuțiile sale au contribuit la o victorie importantă.
Sacrificiul pe teren a fost oferit de toți jucătorii. Mai întăi, Ploieștiul a condus cu 2-0 la seturi, dar asta nu a împiedicat Galațiul să revină. O întoarcere senzațională a scorului și decisivă au reușit ploieștenii după ce oaspeții au avut 9:6 în tie-break! Astfel, fanii și galben-albaștrii au avut un final fericit de care s-au bucurat împreună.
De împărțirea punctelor, Tricolorul, două, Arcada, unul, a profitat CSA Steaua care s-a desprins la trei lungimi în ierarhia națională. Pe locul secund este formația ploieșteană iar o treaptă mai jos se află Galațiul. Tricolorul va disputa următorul meci, vineri seară, la CSM București.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co