Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cariera militara

Campania de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor se află acum pe ultima sută de metri. Cei care au răspuns afirmativ au depus dosarele la sediul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor pentru Comunicaţii, Informatică şi Logistică Jandarmi Câmpina şi au trecut prin febra unor testări. Cei care au fost selecţionaţi vor merge mai departe, la diferite instituţii militare pentru a susţine examenul propriu-zis. Faţă de alţi ani, profesia militară i-a tentat pe mai mulţi tineri.
Cu ceva timp în urmă reprezentanţi ai Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor pentru Comunicaţii, Informatică şi Logistică Jandarmi Câmpina au mers prin liceele din municipiu, dar şi prin cele din localităţile învecinate pentru a le face cunoscut tinerilor care au împlinit vârsta majoratului că au posibilitatea de a urma o carieră militară. Condiţiile de participare la selecţie nu sunt multe.
Educaţie, o bună pregătire profesională, un loc de muncă, posibilitatea de afirmare şi de construire a unei cariere, un trai decent, garantat de venitul sigur şi de măsurile de protecţie socială… În felul acesta se poate descrie existenţa celui care îşi alege acest drum în viaţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co