Actualitate

Cei mai buni gimnaști evoluează la Ploiești

De vineri până duminică, se vor desfășura, la Ploiești, Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică.
Va fi cea de-a 71-a ediție după cea aniversară de anul trecut, care s-a disputat tot la Sala Sporturilor Olimpia.
Timp de trei zile, cei mai buni gimnaşti români ai momentului îşi vor disputa titlurile naţionale puse în joc, competiţia fiind totodată şi un test important înaintea Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică de la Doha, 25 octombrie – 3 noiembrie 2018.
De departe, vedeta evenimentului va fi multiplul campion Marian Drăgulescu, dar publicul poate urmări și evoluțiile componenților lotului național al României cum ar fi Andrei Muntean, Adelin Kotrong, dar și Denisa Golgotă și Maria Holbură. Fiind o întrecere ”open”, la acest concurs s-au înscris și două echipe din Europa. Vor concura în jur de 80 de sportivi, iar printre arbitrii se află și nume cunoscute ca Silvia Stroescu, Corina Ungureanu, Olga Didilescu sau Sabina Cojocar.
Vineri, 12 octombrie, se va desfășura concursul masculin, începând cu ora 15.00, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 16.00 va avea loc concursul feminin, iar duminică, între orele 10.00 – 13.00, este programată finala pe aparate.
Intrarea spectatorilor la această competiție este gratuită și organizată de Federația Română de Gimnastică, Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu autoritățile locale și Clubul Sportiv Municipal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co