Actualitate

Centrul de Echitatie la Campina

Pentru fiecare dintre noi, timpul liber înseamnă relaxare, lini;te, odihnă. Fiecare îşi alege metoda prin care îl poate valorifica. În funcţie de micile dorinţe, ne orientăm către ceea ce ne este accesibil şi ne oferă confortul necesar pentru destindere. O carte, televizorul, o ieşire la iarbă verde sau o plimbare sunt întotdeauna binevenite. Dar, parcă şi acestea au devenit parte din cotidian, rutinate, fără să mai aibă acel strop de entuziasm. Dacă consideraţi că vă doriţi să petreceţi timpul liber şi altfel, aveţi posibilitatea aceasta. În Câmpina există un centru de echitaţie.
Şi după cum bine ştim, echitaţia este un sport nobil caracterizat de două cuvinte: pasiune şi răbdare. Datorită eleganţei sale şi a activităţii alături de unul din cele mai apreciate animale: calul, centrul câmpinean este antidotul plictiselii şi al rutinei.
Acesta oferă lecţii de călărie atât pentru copiii şi adulţii începători, cât şi pentru călăreţii cu experienţă, oferindu-le posibilitatea de a-şi perfecţiona cunoştinţele de sărituri peste obstacole.
Într-adevăr există şanse pentru cei care vor să ajungă la performanţe în hipism.
Centrul de echitaţie din Câmpina mai pune la dispoziţie şi plimbări cu trăsura iar pentru cei care deja au învăţat să călărească şi stăpânesc cât de cât conducerea calului se fac şi plimbări de agrement pe deal.
Preţurile sunt acceptabile pentru toate buzunarele. Începând de la 10 lei două ture cu poneiul pentru copii până la 70 de lei ieşirile la câmp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co