Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cererile pentru acordarea ajutorului la încălzire se depun până pe 16 noiembrie

Cererile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței începând cu luna noiembrie 2018 se pot depune până la data de 16 noiembrie 2018.
De asemenea, dacă o familie sau o persoană îndeplinește condițiile de acordare în decembrie, ianuarie, februarie sau martie și depune cererea până pe data de 16 a lunii respective, va beneficia de ajutor de încălzire începând cu luna respectivă, conform legii.
Primăria Ploieşti a început, la 18 septembrie, distribuirea formularelor, respectiv a cererilor şi a declarațiilor pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, aferent sezonului rece 2018 – 2019.
Administratorii asociațiilor de proprietari/locatari, pentru persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinței energie termică furnizată în sistem centralizat, pot ridica aceste formulare din următoarele puncte: sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești (Piața Eroilor nr.1A) și Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova (Ploiești, Str. General Vasile Milea nr.1, bl.A7, parter).
Totodată, cetățenii care utilizează pentru încălzirea locuinței gaze naturale, lemne sau energie electrică, pot prelua formularele direct de la: sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, Asociația Județeană a Pensionarilor, Ploiești, precum și de la Centrele de informare pentru cetățeni si recreere pentru pensionari.
Iarna trecută, 17.500 de ploieșteni au beneficiat de ajutor de încălzire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co