Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Chiribici trebuie să-l facă ”brici”

Toto Tamuz a intrat în programul de pregătire fizică al preparatorului Ovidiu Chiribici.

Vechiul și noul petrolist urmează, în prima fază, un program special pentru a recupera diferenţa de pregătire ce-l separă de noii săi colegi. Dacă totul decurge cum vrea Grozavu, atacantul poate debuta, oficial, peste două etape. Petrolul a ajuns la un acord cu atacantul israelian, care se întoarce, astfel, după doi ani şi jumătate, la gruparea ploieşteană.

În vârstă de 30 de ani, Tamuz a semnat un contract valabil până la finele actualului sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune. Conducerea clubului are încredere în cel supranumit ”Tancul” că poate reveni la forma de odinioară. „Poate că pe mulţi i-a surprins această mutare a noastră, dar am ales să-l <> pe Toto pentru că este un jucător pe care îl cunoaştem foarte bine. Ştim ce poate, îi ştim valoarea şi, chiar dacă vine după o perioadă de inactivitate, sunt convins că el nu şi-a spus nici pe departe ultimul cuvânt în fotbal. Chiar mizăm pe dorinţa lui de a demonstra asta, cu atât mai mult cu cât, de la primele discuţii pe care le-am avut, Toto a îmbrăţişat fără rezerve posibilitatea de a se întoarce la Petrolul, deşi avea şi alte oportunităţi de a-şi relansa cariera”, a declarat preşedintele clubului ploieştean, Cristi Vlad.

Născut în Nigeria, dar crescut de mic în Israel, Toto Tamuz a evoluat, de-a lungul carierei sale, pentru echipele importante din Israel. ”Tancul” a evoluat ultima dată, în 2017, la Hapoel Tel Aviv. El are trecute în CV două titluri de campion, patru Cupe şi un titlu de golgheter, toate obţinute în țara sa. La Petrolul, în perioada petrecută între februarie 2014 şi februarie 2016, masivul atacant a bifat 62 de meciuri şi 20 de goluri marcate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co