Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cicloturismul are succes la Breaza

Evenimentele dedicate cicloturismului sunt din ce în ce mai dese la Breaza, iar numărul celor care participă tot mai mare. Sunt localnici, dar și turiști, care se bucură că au ocazia de a participa la astfel de activități în grup, bine organizate, cu sponsori și surprize. În week-end au fost două acțiuni: o vânătoare de comori pentru copii și un traseu pe asfalt, de la Breaza la Talea, care a inclus o vizită la o stână celebră, degustare de brânzeturi, fructe și produse apicole, o tombolă, dar mai ales socializare și sport.
În Breaza există patru trasee de cicloturism, marcate de angajații Centrului Turistic, în colaborare cu mai mulți voluntari și cu cei de la Asociația ”Adevărații VeloPrieteni”. Aceștia au planuri mari: doresc să includă orașul într-o rețea regională de trasee de cicloturism.
Printre participanți am descoperit și un vlogger din Talea, care filmează traseele pe care el și prietenii săi se plimbă cu bicicleta. Are cameră de filmat pe cap și tricou personalizat cu numele canalului său de pe Youtube.
Cicloturismul se practică într-un mod organizat la Breaza de când a fost înființat Centrul Turistic.
Festivalul ”Cu bicicleta la Breaza” și-a atins scopul: s-a creat o comunitate a bicicliștilor, care, cu siguranță, se vor întâlni tot mai des pe traseele din zonă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co