Ciocarlia la Campina

A împlinit 60 de ani şi are de gând să dăinuiască cel puţin încă 60 de ani. Este vorba despre ansamblul folcloric Ciocârlia, care a fost prezent, încă o dată, pe scena Casei Tineretului. Manifestarea a fost organizată de Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr şi s-a dovedit că invitaţii, profesori sau elevi, s-au bucurat de momentele de muzică populară şi uşoară.
S-a dovedit încă o dată că artiştii care fac parte din ansamblul folcloric Ciocârlia nu ezită să participe la astfel de întâlniri, cu iubitorii muzicii populare. Nu trebuie decât să fie invitaţi.
Actriţa Doina Ghiţescu, prezentatorul ansamblului folcloric Ciocârlia, cea care a reuşit să ţină publicul conectat la ceea ce se desfăşura pe scenă, a ţinut să spună un lucru: muzica populară va continua să existe!
Un alt lucru care a adus bucurie în sufletul artistei a fost acela că tinerii, prezenţi în număr destul de mare în sala de spectacole a Casei Tineretului, au apreciat prestaţia virtuozilor care alcătuiesc ansamblul Ciocârlia. Dar şi pe cea a colegilor lor! Mai bine de o oră şi jumătate cei prezenţi în sală s-au bucurat de momente artistice, mai mult decât reuşite, create de artişti consacraţi dar şi de unii aflaţi abia la început de drum.
httpv://www.youtube.com/watch?v=qug0SroGgCA

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co