Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Circulati prudent!

Atenție mare, șoferi! Conform mesajului de informare meteorologică, emis de Administraţia Naţională de Meteorologie, vor cădea precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va cuprinde, treptat, cea mai mare parte a ţării. Drumarii sunt în alertă, la fel și polițiștii de la Circulație.
Pentru prevenirea accidentelor grave sau blocajelor rutiere conducătorii auto sunt sfătuiți să evite efectuarea deplasărilor în zonele aflate sub avertizare, iar dacă acestea nu pot fi amânate, să pornească la drum numai după ce s-au interesat cu privire la starea traseului. Din mașină nu ar trebui să lipsească lanţuri antiderapante, lopată sau săculeţ cu nisip.
Ce riscă șoferii care merg fără anvelope de iarnă? Șoferii trebuie să manifeste prudenţă sporită, spun polițiștii, să circule cu viteză redusă, să păstreze distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă. Este, de asemenea, obligatoriu ca toţi conducătorii auto să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri care acţionează pe arterele pe care se circulă îngreunat şi să permită accesul utilajelor de deszăpezire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co