Actualitate

Circulatie dificila pe DN1

Iarna s-a întors în forţă, iar traficul a fost complet dat peste cap. Joi, pe Drumul Naţional nr. 1, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate. Ninsorile abundente căzute încă de la primele ore ale dimineţii le-au creat probleme şoferilor, dar şi drumarilor. Mulţi conducători auto, nu şi-au echipat maşinile pentru iarnă şi s-au văzut nevoiţi să tragă pe dreapta, deoarece derapau. S-a circulat bară la bară, cu maxim 40 de kilometri pe oră. Chiar dacă plugurile interveneau, după câteva minute zăpada se aşternea la loc. 
A fost un adevărat calvar pe DN1. A nins atat de puternic incat masinile de la deszapezire nu au reuşit sa faca fata. Situatia a fost ingreunata de faptul ca multi soferi nu si-au echipat nici pana acum masinile cu cauciucuri de iarna. Nu au lipsit nici accidentele. La Predeal, un sofer care nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a ajuns pe contrasens si s-a rasturnat la marginea soselei. A avut noroc pentru că de pe celălalt sens nu venea nici o maşină în acel  moment. S-a ales în schimb cu o sperietură pe cinste şi cu maşina destul de şifonată. Circulatia s-a blocat pentru o jumatate de ora, ‘ un utilaj  intervenind pentru a repune masina pe roti. În tot acest timp, pe Drumul Naţional s-au format cozi interminabile de maşini.
Şi Poliţia Rutieră a fost prezentă pe Drumul Naţional Nr. 1. Şoferii care au fost depistaţi în trafic fără cauciucuri de iarnă şi lanţuri, au fost traşi pe dreapta pentru a-şi echipa maşina de iarnă.
httpv://www.youtube.com/watch?v=AVOj7_w_FxU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co