Actualitate

Circulație reluată pe DJ 207, dar cu restricții

Drumul județean 207 Câmpina – Șotrile a fost redeschis circulației, dar cu câteva restricții. Decizia a fost luată de Comitetul local pentru situații de urgență din Câmpina, care a constatat că alunecările de teren petrecute la un kilometru de Spitalul de Psihiatrie Voila nu au avansat. Pericolul există încă, motiv pentru care se va circula pe o singură bandă, va fi o limitare de viteză, iar autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone vor avea accesul interzis până la consolidarea drumului.
Primăria municipiului Câmpina a ridicat restricția de drum închis circulației, dar își rezervă dreptul de a monitoriza fenomenul alunecărilor de teren și nu exclude să revină la măsura închiderii circulației, se arată într-un comunicat de presă. Zona va fi monitorizată permanent de efective din cadrul Poliției Locale și Poliției Municipale.
De asemenea, se vor lua măsuri provizorii de întreținere și protejare a platformei acestui drum județean, prin lărgirea cu circa 2 m, pe partea stângă a sensului de mers spre comuna Șotrile. Aceste lucrări vor fi efectuate de Consiliul Județean Prahova.
Vă reamintim că vineri, 6 aprilie 2018, șoseaua Câmpina-Șotrile a fost închisă, din cauza unor alunecări de teren petrecute pe o porțiune de aproximativ 20 de metri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co