Actualitate

Cireşarii!

Agitaţie mare în piaţa centrală din municipiul Câmpina. Cauza? S-au copt cireşele, şi romii din Plaiul Câmpinei au prins ocazia să mai facă rost de un ban! Dacă zilele trecute puteau fi văzuţi, câte unul, câte doi, pe la diverse colţuri de stradă, în jurul prânzului a fost o adevărată invazie de târne pline cu cireşe la Piaţă. Unii câmpineni s-au bucurat! Alţii nu!
Un lucru este sigur: nu au voie să vândă cireşe, sunătoare sau ciuperci în zona pieţei centrale. Aşa a hotărât consiliul local, şi poliţiştii comunitari trebuie să ducă la îndeplinire sarcinile care le-au fost trasate. Bineînţeles că acţiunile lor nu sunt pe placul celor care vor să-şi vândă marfa pe marginea trotuarului.
Unii sunt de acord cu astfel de comerţ. Unii nu vor să vadă o astfel de imagine în mijlocul municipiului. Cert este că vânzătorii ambulanţi „garantează” pentru marfa lor. Fie că este vorba de cireşe sau de ciuperci!
Garantează ei pentru marfa pe care o vând, dar atât timp cât nu există o „hârtie” în acest sens, poliţiştii comunitari trebuie să-şi facă datorie. Cei-i drept, îi îndepărtează pe comercianţii ambulanţi din zona pieţei! Dar ei vor ajunge în alte zone, la alte colţuri de stradă.
Un joc de-a şoarecele şi pisica! Asta se poate spune despre „relaţia” dintre agenţii comunitari şi cei care vând cireşe. Ar putea fi sancţionaţi contravenţional! Dar cine va plăti amenda? Nu mai rămâne decât varianta descurajării lor să ajungă în zonele centrale ale municipiului.
httpv://www.youtube.com/watch?v=9mg5r2ZN2b8

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co