Actualitate

CJ Prahova finanțează sănătatea din… Moldova!

N-avem bani, dar dăm la alții! Când sistemul sanitar prahovean e la pământ, deseori fiind invocată lipsa finanțării, Consiliul Județean crede că este oportună sprijinirea financiară a unor localității din Republica Moldova. 72.000 de euro este suma cu care frații noștri de peste Prut sunt ajutați să-și repare un corp al Muzeului Raional de Istorie, Etnografie și Artă din Cimișlia și vor construi o unitate de primiri urgențe la Spitalul Raional din Hîncești”. Oare era momentul?
Consilierii județeni au aprobat, ieri, acordarea finanțării cu un singur vot împotrivă. Cel al lui Nicușor Răducanu.
Președintele Consiliului Județean Prahova consideră deosebit de important acest sprijin mai ales că Judeţul Prahova este înfrăţit cu ambele raioane.
Așadar, pe de o parte vorbim despre gândaci în saloane și punerea pacienților internați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești să-și cumpere singuri medicamente, iar pe de altă parte de acordarea a zeci de mii de euro pentru sistemul sanitar de peste Prut. Construirea unității de primiri urgențe din Hîncești este finanțată de Consiliul Județean Prahova în proporție de circa… 90%!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co