Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Colecția de vară a ajuns la Euro Ploiești

Banchetele de final de an școlar, nunțile și botezurile sunt în plin sezon! Tendinţele anului 2018 sunt complet diferite de cele ale anilor trecuţi, iar designerii vin cu idei îndrăzneţe pentru sezonul estival! În materie de încălțăminte, reprezentanții magazinelor Euro din Ploiești vin cu vești bune.
Anul acesta se merge pe un toc mai gros de 5-7 cm sau pe încălţămintea de tip platformă, fie că vorbim de pantofi sau sandale. Rămâne în tendinţe însă şi tocul foarte subţire, de 15 cm, pentru ocazii deosebite. În aceea ce priveşte culorile sunt în trend pantofii roșii, dar și cei în nuanțe pastelate de la roz, violet și galben.
De asemenea, se poartă pantofii cu diferite barete și curelușe care nu fac decât să ofere și mai multă siguranță piciorului, iar pantofii devin mai ușor de purtat. Pe lângă faptul că pantofii cu baretă sunt mai ușor de purtat, aceștia dau un plus de eleganță și feminitate ținutei.
Magazinele Euro și Euro Outlet vă așteaptă în Centrul Comercial Winmarkt la etajul 1, dar și pe Bulevardul Republicii, vis-a-vis de stația 8 Martie, fost Euro 8.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co