Actualitate

Compartiment de specialitate la Busteni

Administraţia locală din Buşteni a întocmit o serie de proiecte în vederea obţinerii unor finanţări europene, proiecte care au trecut cu bine de primele etape. Anunţul a fost făcut în cadrul ultimei şedinţe de consiliu de către Ion Vasilescu,  seful Serviciului pentru administrarea domeniului schiabil. Pentru ca lucrurile să fie în conformitate cu lege în vigoare, reprezentanţii Primăriei din Buşteni vor trebui să înfiinţeze un compartiment de specialitate care să iniţieze şi să deruleze proiectele cu finanţare europeană.
Mai mult, dacă până acum, de toate proiectele ce vizau pârtia Kalinderu răspundea un compartiment special de consultanţă, acum de toate acestea răspunde direct Primăria.
Proiectul de hotărâre  a fost aprobat de aleşii locali cu unanimitate de voturi. În ceea ce priveşte domeniul schiabil, se doreşte diversificarea posibilităţilor de agreement în zona Kalinderu, prin demararea procedurilor pentru realizarea celei de-a doua pârtii de snowboard. De asemenea, se va realize şi o instalaţie de iluminat în zona de sosirea a pârtiei din Buşteni.
httpv://www.youtube.com/watch?v=QsFd7yQ8h0Q

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co