Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Competiție ecvestră

Competiție ecvestră spectaculoasă în weekend, la Brașov. Aproximativ 120 de cai s-au întrecut în cea de patra ediție a concursului desfășurat anual în comuna Prejmer. Printre participanți s-au numărat călăreți de toate vârstele, atât amatori sau debutanți, cât și sportivi profesioniști.

La Prejmer găsim singurul centru ecvestru din România unde se pot organiza și competiții indoor. Competiția nu a fost doar una de demostrație a aptitudinilor, ci și un adevărat concurs de frumusețe. Din acest motiv, proprietarii de cai își îngrijesc și își răsfață bine animalele înainte de competiție.

Caii prezenți la concurs sunt valoroși și din punct de vedere financiar. Niciunul nu costă mai puțin de 10.000 de euro. Cabalinele au în palmares mai multe premii. Spre exemplu, Darius a venit la Prejmer însoțit de calul său Forever, care în cele 3 zile de concurs a câștigat 5 medalii.

În concurs au intrat și multiplii campioni balcanici la sărituri peste obstacole. Este și cazul lui Luca. Acesta are până acum 5 astfel de titluri și speră în toamnă la al 6-lea. Premiile puse la bătaie la concursul de sărituri peste obstacole au avut o valoare totală de 20.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co