Actualitate

Concurs de eleganta la Peles

Cele mai frumoase si mai scumpe masini de epoca au fost expuse pe domeniul regal de la Sinaia la cea de-a 4-a editie a concursului de eleganta, organizat de Retromobil Club România, sub Înaltul Patronaj al MS Regelui Mihai I al României, în parteneriat cu Primăria Orașului Sinaia și cu sprijinul Muzeului Național Peleș. Și în acest an au fost prezente automobile unicat, de o mare valoare colecționistică, iar printer cei care au asistat la concurs ca membri ai juriului s-au numarat Principele Nicolae, primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea si Calin Popescu Tariceanu.
Dichisite si lustruite,cele 38 de masini de epoca au atras toate privirile. In plus, fiecare are propria poveste, iar de departe cele mai spectaculoase sunt cele a caror vechime depasesc 100 de ani.
Masinile istorice au participat si la o parada prin centrul Sinaii. Printre impatimitii masinilor istorice se numara si primarul statiunii, care a atras toate privirile la volanului unui superb Mustang. A 4-a editie a Concursului de Eleganta s-a incheiat la Casino-ul din Sinaia cu festivitatea de premiere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co