Actualitate

Concurs regional de carting școlar la Breaza, duminica aceasta

Duminică, 19 august, brezenii, dar și turiștii, sunt invitați să asiste la ”Cupa orașului Breaza”, un concurs regional de carting școlar, organizat de Clubul Copiilor din localitate și Palatul Copiilor Ploiești.
Evenimentul este destinat copiilor între 5 și 12 ani, proveniți de la nouă cluburi din București, Alexandria, Buzău, Bacău, Găești, Slobozia și Rucăr. Piloții vor concura individual, pe un traseu amenajat lângă Parcul Brâncoveanu, în zona numită ”groapă”. Toți vor primi premii și diplome cu locul obținut la concurs, medalii și cupe.
Evenimentul va începe la ora 9 dimineața, cu primirea invitaților și câteva ture de antrenament. Piloții se vor întrece pe pistă, dar și în afara ei, pentru a-și demonstra cunoștințele în materie de legislație rutieră și reguli de circulație. La ora 13 se va efectua premierea celor mai buni dintre concurenți.
Aceasta este prima ediție a ”Cupei orașului Breaza” la carting. Până acum, piloții care activează la Clubul Copiilor, sub îndrumarea lui Adrian Ionescu, au participat la multe concursuri în alte localități, dar duminică va fi prima dată când vor fi gazdele unui concurs regional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co