Actualitate

Concursul “Balconul Inflorit” la start

Duminică, la Câmpina, s-a dat startul concursului „Balconul înflorit”, o iniţiativă lansată de către consilierul local Jenica Tabacu, care are ca scop în primul rând înfrumuseţarea oraşului. Cetăţenii care doresc să participe, se pot înscrie în competiţie până la data de 15 iulie, dar încă de duminică au apărut primii concurenţi, care au reuşit să se înscrie la Casa Tineretului, unde a fost organizată o inedită expoziţie intitulată inspirat „Flori şi culori la Câmpina”. Cultivatori de succes au expus diverse specii de plante, de la cele autohtone până la cactuşi, orhidee şi chiar pomişori exotici. Doritorii au putut achiziţiona la preţuri deosebite măslini sau mandarini pe rod. Afară, in faţa intrării principale, a fost organizată tot o expoziţie de flori, dar… de mină, cu cristale deosebite, de la cuarţ până la agat şi opal. Câţiva artişti plastici au expus tablouri deosebite, incadrate perfect în atmosfera momentului. Că expoziţia a fost un succes, au spus-o chiar vizitatorii:
Şi organizatorii au fost mulţumiţi de rezultate, iar iniţiatoarea manifestării, consilierul local Jenica Tabacu, doreşte să o transforme în tradiţie.
Aşadar… a început concursul Balconul Înflorit. Înscrierile se vor putea face în continuare la sediul Primăriei Câmpina. Mai mult, echipa care va arbitra concursul, va înscrie din oficiu persoanele ale căror balcoane deja sunt împodobite de flori. Se vor acorda trei premii şi mai multe menţiuni în bani, cu sume consistente. Şi pentru că toamna se numără bobocii, câştigătorii vor fi anunţaţi public la Serbările toamnei, în luna septembrie.
httpv://www.youtube.com/watch?v=nbUuAxkvE4Q

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co