Sanatate

Consultații pro-bono

Continuă protestele în rândul medicilor de familie, în Prahova. Aceștia au decis continuarea protestelor în zilele de 01 și 04 aprilie când medicii se prezentă în cabinete și consultă pacienții fără a elibera documente în contract cu CAS, adică rețete și bilete de trimitere. Consultații se vor acorda pro-bono. Medicii de familie din Prahova, membri ai Societății de Medicina Generală / Medicina de Familie Prahova și Patronatului Medicilor de Familie Prahova, au decis în unanimitate, ieri, susținerea protestului național din sănătate stabilit prin Sedința de Senat, respectiv Adunarea Generală a ambelor organizații de la nivel național din 25-26.03.2016, care au avut loc la București.

Medicii de familie s-au alăturat acestor proteste începând cu 21.03.2016 prin greva japoneză, continuând pe 24.03.2016 cu pichetarea Ministerului Sănătății și depunerea la Casele Județene de Asigurări de Sănătate a unei petiții.
Potrivit unui comunicat de presă, deși contractul 2016-2017, care ar trebui încheiat cu CAS, a fost prorogat până la 01.07.2016 el nu a fost încă modificat și este de neacceptat, spun medicii de familie, care anunță ca nu vor semna acel contract.
Pe toată această perioadă de amânare a noului contract pentru 3 luni, medicii de familie vor organiza diferițe forme de protest.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co