Sport

Contra a început pro

Cosmin Contra a găsit punctul slab al naționalei chiar de la debutul său. El a spus după România-Kazahstan 3-1, că lipsa golurilor era o problemă mare pentru tricolori. Iar la acest joc, momentele de relaxare si lipsa lucidității au făcut ca echipa să primescă gol. Contra spune că Ploieștiul îi poartă noroc și nu întâmplător jucătorii remarcați au sau au avut legături cu arena ploieșteană. Budescu a fost crescut de Petrolul și a făcut reverențe în fața publicului, Grozav a cântat după meci în peluza 1, iar Hoban a salutat publicul chiar în timpul meciului.
Contra a avut parte de câteva suprize la conferința de presă. Mai întâi un jurnalist din Kazahstan l-a întrebat dacă nu este rușinos pentru România să primescă gol de la un jucător din liga a doua. Iar altul, din Baia-Mare, l-a chestionat deja de o eventuală demisie!
Chipciu și Romario Benzar nu mai fac parte din lot pentru ultima deplasare, fiind suspendați din cauza cartonașelor. În locul lor, Contra l-a chemat doar pe mijlocașul Paul Anton. Danemarca-România se va disputa duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co