Actualitate

Controale pe DN1

Astăzi şoferii care au trecut prin Sinaia au dat de echipajele Poliţiei Rutiere, care au efectuat un dublu control. O echipă  formată din agenţi sinăieni şi inspectorii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a verificat dacă conducătorii auto s-au aventurat pe Drumul Naţional nr. 1 fără a avea rovinieta. Aşa cum era de aşteptat, au fost găsiţi şoferi care au plecat la drum fără a-şi procura rovinieta. Nepăsarea i-a costata, pentru că acum suntt nevoiţi să scoată din buzunar amenzi usturătoare.
Un alt filtru al Poliţiei Rutiere a verificat “preventiv” maşinile aflate în trafic pe Drumul Naţional nr. 1 . Motivul: căutările mitralierelor care au fost furate din depozitul de armament din judeţul Ilfov s-au extins în toată ţara. Pentru prinderea făptaşilor şi recuperarea armamentului şi a muniţiei furate, zeci de filtre au fost organizate pe mai multe drumuri naţionale, printer acestea numărându-se şi DN1. Şoferii au fost opriţi în trafic, iar autovehiculele au fost controlate amănunţit.
Controalele agenţilor de poliţie în trafic vor continua şi în următoarele zile pe Valea Prahovei. Poliţia Rutieră şi inspectorii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale  vor verifica dacă şoferii şi-au achiziţionat rovinieta şi un alt filtru va continua să să contrileze cu atenţie autovehiculele care circulă pe DN1.
httpv://www.youtube.com/watch?v=RwNqiuq81UE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co