Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Copiii au vizitat pompierii din Câmpina

Luca are patru ani. În această dimineață, el s-a îmbrăcat în uniforma de pompier, și-a luat părinții și a mers în vizită la Detașamentul din Câmpina. Aici a fost tratat ca o vedetă. S-a urcat în mașina uriașă, a coborât pe scară și a vizitat tot sediul.
Apoi a venit și prietenul său, Ștefan, care știe exact ce vrea să se facă când va fi mare. El a fost atras de cele trei autospeciale expuse în față, care sunt gata să intervină în orice moment, în cazul unui incendiu.
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a organizat, astăzi, pentru toţi copiii din judeţ, “Ziua Porţilor Deschise”.
La Câmpina au venit copii cu părinți lor, dar și grupuri organizate, de la școli. Micuții au devenit pentru câteva momente pompieri militari, prin probarea echipamentelor specifice salvatorilor şi explorarea tehnicii din dotare.
O mașină a pompierilor din Câmpina va fi prezentă și mâine, pe Muscel, unde toții copiii sunt așteptați la spectacolul organizat special pentru ei, de 1 Iunie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co