Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Copiii cei mai afectati de viroze

Variatiile de temperatura au creat un teren perfect pentru raspandirea virozelor, iar primii vizati sunt cei mici. Tot mai mulţi copii să fie diagnosticaţi cu forme grave de viroze respiratorii, bronşite şi pneumonii. La Spitalul de Pediatrie din Sinaia numărul pacianţilor creşte de la o zi la alta. Bebeluşii sunt cei mai afectaţi de schimbările de temperatură, pentru că sistemul lor imunitar este slab. Medicii sustin ca, pana la depasirea perioadei critice de adaptare, bebelusii trebuie feriti de aglomeratie si izolati de alti copii. Un mare pericol ramane tratamentul fara aviz medical.
Mulţi copii ajung la Spital cu febră mare, pentru că părinţii nu-i duc la medic de la apariţia  primelor simptome ale bolii. Sunt duşi la medic abia atunci când starea lor se agravează. Greşit, spun doctorii. Este bine să-i tratăm încă de la primele semne ale bolii, şi nu după urecehe, ci după o reţetă prescrisă de medic.
Medicii pediatri recomanda parintilor ca in acest sezon sa isi fereasca micutii de zonele aglomerate, frig si umezeala, pentru ca sistemul imunitar al copiilor este unul mult mai slab decat al unui om matur. Este important să-i vaccinaţi şi să ţineţi seama de câteva sfaturi medicale pentru a evita îmbolnăvirea. Este recomandat ca in aceasta perioada alimentatia sa copiilor peste 2 ani să  fie bogata in legume si fructe proaspete, care ajuta la intarirea imunitatii. Medicii spun ca spalatul pe maini trebuie efectuat de cat mai multe ori pe zi pentru a tine departe bacteriile. Automedicatia este strict interzisa. În acest sezon, virusul gripal va fi prezent cu trei tulpini, dintre care una complet noua. In aceste conditii, singura solutie ramane vaccinarea.
In aceste conditii, singura solutie ramane vaccinarea.
httpv://www.youtube.com/watch?v=uKnndjI6Uqo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co