Actualitate

Copiii își pun viața în pericol în parcul Mihai Viteazul

În urmă cu mai bine de două luni și jumătate, angajații SGU au venit în locul de joacă din Parcul Mihai Viteazul, au luat covorul antitraumă, au scos leagănele și au blocat intrările cu garduri de sârmă improvizate. Promisiunea către oamenii din zonă a fost aceea că parcul va fi refăcut în maximum două săptămâni. Acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi și, pentru că nu au unde să se joace într-un parc atât de mare din zona 0 a Ploieștiului, copiii continuă să se joace în acest loc devenit extrem de periculos.
Conducerea SGU ne spune că parcul a fost programat pentru reparații capitale, însă, din lipsa banilor, societatea a fost nevoită să aștepte foarte mult până la achiziționarea covorului de cauciuc direct de la producător, adică mai ieftin.
Potrivit directorului SGU, din 40 de locuri de joacă din Ploiești programate pentru reparații capitale, au fost finalizate și predate 16. Pe lângă acestea, Primăria Ploiești mai are 26 de locuri de joacă declarate periculoase și închise de tot, urmând ca mobilierul acestora să fie înlocuit integral.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co