Actualitate

Copil pentru copil

Bianca Andreea Praschiv… 5 ani! Andrei George Samoilă… 7 ani! Iată care sunt protagoniştii ultimei estrageri la tombola organizată de ziarul şi televiziunea Valea Prahovei. Micuţa, pe care am găsit-o în parcul din arpopirea sediului nostru, însoţită de mama ei de bunică, a efectuat tragerea la sorţi. Sorţi care au ales ca cel care va urma să intre în posesia premiului să fie tot un copil.
Am vorbit la telefon cu părinţii băiatului care a câştigat televizorul şi ne-au spus că vor să-i facă o surpriză. Aşa că până a doua zi Andrei nu a aflat nimic. Credea că o să vină preotul cu sfeştania! Cân acolo… Valea Prahovei TV.
Nu mică a fost uimirea lui Andrei Samoilă când a deschis uşa. În loc de preot, a găsit echipa de la Valea Prahovei TV. S-a bucurat foarte mult.
Am intrat în casă şi i-am dat micuţului televizorul cu numărul 26. Acum nu mai trebuie să stea după mama şi tatăl său pentru a se uita la desene animate. Gata cu ştirile şi cu meciurile de fotbal! Acum are televizorul lui!
A câştigat un copil, care a avut norocul ca alt copil să-i extragă biletul din bolul cu taloane. S-a bucurat foarte mult. Aşa cum se vor bucura şi următorii câştigători ai tombolei organizate de Valea Prahovei.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co