Actualitate

Copilul-minune al luptelor de contact

MMA, kick-box, jiu-jitsu brazilian, lupte libere și box. Sunt cinci sporturi de contact practicate de un singur sportiv. Nu de un senior ci de un copil de doar…10 ani! Edwin Petrea este cel care de la o vărstă fragedă nu se dă la o parte din calea luptelor. Micuțul sportiv de la Clubul Absoluto spune că este foarte obositor ceea ce face dar încearcă să frecventeze toate luptele de contact deoarece numai așa va ajunge la noi performanțe. Este deja campion mondial la jiu-jitsu iar boxul îl ajută foarte mult în artele marțiale mixte. Din cele cinci stiluri, Edwin spune că cel mai greu este la lupte.
Cel care îl îndrumă în fiecare zi, atăt acasă căt și la sport, este tatăl său. Ghiocel spune despre băiat că muncește enorm dar nu simte nevoia să-și petreacă copilăria. Chiar dacă are un program extrem de încărcat nu neglijează școala deoarece orice sportiv care se respectă trebuie să știe și carte.
Emoțiile vor continua pentru Ghiocel și Edwin. Duminică, micuțul luptător va intra în cușcă, la Praga, după care va concura la o piramidă puternică, în Olanda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co