Imobiliare Valea Prahovei
Economic

Creștere economică în Prahova

Județul Prahova se află pe locul 5 după valorea produsului intern brut înregistrat la nivelul anului trecut. Vorbim despre o ușoară creștere comparativ cu 2008, ultimul an de creștere economică substanțială din România.

Astfel, la nivelul economiei naționale, județul Prahova se clasează după București, Timiș, Cluj și Constanța, fiind urmat de Brașov, Ilfov, Iași, Dolj și Argeș. Datele au fost prezentate în cadrul unei conferințe de presă organizate de Camera Județene de Comerț și Industrie. Conform reprezentanților instituției, în Prahova a scăzut considerabil numărul firmelor nou înființate, dar și numărul total al angajaților. Astfel, dacă în 2008 s-au înregistrat aproape 3.500 de firme noi, anul trecut au fost doar 1782. În prezent, în judeș își desfășoară activitatea aproximativ 22.000 de firme la care sunt angajate 173.000 de persoane, mai puțin cu aproximativ 21.500. Camera de Comerț și Industrie va organiza și anul acesta o serie de evenimente pentru mediul de afaceri prahovean. Vor fi expoziții, vizite și seminarii.

De asemenea, Camera de Comerț și Industrie Prahova va organiza în premieră anul acesta seminarul intitulat Risc Partener. Firmele participante vor primi un raport pe baza căruia își vor putea face o strategie de relaționare cu celelalte firme existente pe piață, în același domeniu de activitate.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co