Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Criteriile de licențiere la prima ligă se îngreunează

Formațiile care nu îndeplinesc criteriile de licențiere la liga întăi nu vor promova. Așa a anunțat președintele LPF, Gino Iorgulescu, într-o conferință de presă. Conducătorul Ligii a făcut referire mai ales la echipele care vin din liga a doua. Iorgulescu a dat ca exemplu Sibiul echipă ce a primit o perioadă de grație pentru refacerea stadionului însă nici acum nu a revenit acasă. Academica Clinceni și Chindia Tărgoviște vor fi în situația lui Hermannstadt pentru că nu îndeplinesc criteriile de licențiere pentru a juca pe propriile terenuri.
Președintele Ligii a fost întrebat și cum va proceda Liga în cazul în care se va dovedi că Academica Clinceni, liderul ligii secunde, este satelitul celor de la FCSB.
Din sezonul următor al ligii a doua fiecare formație va trebui să aibe în formula de start doi jucători sub 20 de ani. Cu ocazia Adunării Generale a LPF, președintele Iorgulescu a mai anunțat că drepturile TV pentru următorii cinci ani au fost văndute pentru suma de 28 de milioane de euro plus TVA. În privința sistemul VAR, Iorgulescu a precizat că se caută soluții pentru achiziționarea lui iar acesta costă în jur de 1.500.00 de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co