Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cu 9.400 de euro și-ar salva o mână. O ajutăm?

Să ai nanism, două oase lipsă la mâini și totuși să termini o facultate, să faci un master și să dorești să lucrezi în administrație. Asta înseamnă să ai curaj și forță, pentru a răzbi în această încercare grea, dată de Dumnezeu.
Georgiana-Nicoleta Pantile are 25 de ani, este din Telega și nu vrea să trăiască din pensia de handicap, ci vrea să se angajeze cât mai repede. Pentru un om sănătos este un vis realizabil, dar pentru o tânără care s-a născut fără osul radius la ambele antebrațe, acest lucru ar fi o minune. În ciuda faptului că are mâinile deformate, scrie repede, folosește laptopul și face diverse treburi prin casă. Nu foarte multe, încă are nevoie de ajutorul unui însoțitor pentru multe lucruri mărunte, cum ar fi îmbrăcatul și încălțatul. De învățat însă, învață fără probleme. A făcut o facultate și acum e la master, cu bursă și cu mari planuri pentru viitor. Dar există o speranță. Un medic de la o clinică din Turcia crede că-i poate îndrepta o mână, ceea ce ar ajuta-o pe Georgiana să o folosească mai bine. În România nu se mai poate face nimic, a suferit deja 20 de operații care au ținut-o ani buni prin spitale, fără îmbunătățiri evidente. Operația costă 9.400 de euro, plus cheltuielile cu cazarea și drumul, bani pe care familia nu-i are. Tatăl este asistentul său personal, iar mama abia s-a angajat la un magazin. În cei 25 de ani s-au cheltuit mari sume pentru deplasări la spitale în toată țara, pe drumuri la facultate, medicamente și servicii medicale. Familia Georgianei face apel la oamenii de bine să-i ofere ajutor acestei tinere, care dorește să devină independentă și să nu mai fie un caz social. Vrea să-i ajute ea pe alții. Georgiana este o fată bună și frumoasă, care are multe de oferit societății. Vorbește cu calm și optimism despre viață, școală, familie, prieteni. Nu acceptă ca un handicap fizic s-o țină în casă.
Suma de care are nevoie nu este mare și s-ar putea strânge repede. Cei care doresc să facă o donație pot trimite un sms la numărul 8825, număr alocat cu sprijinul Asociației M.A.M.E din București. În acest mod se poate dona până la 15 aprilie.
De asemenea, familia Pantile a deschis două conturi:
Cont LEI: RO53RNCB0208155842610001
Cont EURO: RO69RNCB0208155842610004
SWIFT/BIC: RNCBROBU
Georgiana Pantile are și o pagină de Facebook: ”o mână 9”, unde ne ține la curent cu sumele donate. Dacă doriți s-o cunoașteți pe Georgiana, contactați-o. Măcar pentru a-i asculta povestea, poate fi o lecție de viață pentru noi toți.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co