Sport

Cu performanțe, dar fără bani

Antrenorul e singurul angajat al clubului care a rămas neplătit. În această situație se află Marius Șumudică, antrenorul principal al campioanei Astra Giurgiu. Șumi nu pare afectat de ce i se întâmplă și spune că viața merge înainte. ,,Probabil am deranjat clubul cu ceva și deranjez în continuare. Nu vreau să dezvolt subiectul, deoarece imediat mă trezesc la comisie. Mi-am demonstrat valoarea, am luat un campionat, o supercupă, suntem singura echipă calificată în primavara europeana, cu profit din jucatori vânduți, cu bani de la UEFA.
Am inteles ca sunt singurul neplatit din club, stiu ca si femeia de serviciu, si toti ceilalti si-au primit banii pe decembrie. Am un avocat care se ocupa de mine si ma apar… a declarat principalul astrist. Șumudică a comentat și parcursul echipei în perioada următoare. El a spus că Astra are două obiective accesibile, calificarea în play-off și în optimile Europa League. Pentru prima dată de când este la echipă, Șumudică nu s-a implicat in campania de achizitii din această iarnă. Antrenorul susține că celor noi veniți le va fi foarte greu să se integreze, dar le-a promis tuturor că le va da ocazia să joace.
Campioana en-titre a transferat cinci jucători în această perioadă, cel mai cunoscut fiind atacantul Sergiu Buș. Singura preocupare a lui Șumudică, legată de achiziții, a fost ca Budescu să continue la Astra, iar acest lucru l-a reușit. Vor fi ultimele luni ale lui Șumudică la formația giurgiuveană, urmând ca din luna iulie acesta să devină liber de contract. Gruparea care se antrenează la Ploiești și joacă la Giurgiu se întoarce mâine din turneul cipriot. Cu câteva probleme medicale, în această situație fiind Dandea, Gheorghe, Boudjema și Buș.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co