Actualitate

Cum arată Ploieștiul după patru zile de grevă la ROSAL

Munți de gunoaie la blocurile turn, ghene arhipline, tomberoane și maldăre de saci cu deșeuri la fiecare poartă, iată imaginea Ploieștiului de astăzi, după patru zile de grevă la firma de salubritate. Din păcate, chiar dacă astăzi muncitorii de la Rosal au reluat activitatea, gunoaiele nu vor dispărea atât de repede, ne spune conducerea firmei.
De cealaltă parte, autoritățile locale au ieșit azi-noapte pe străzi și au aplicat zeci de amenzi firmei de salubritate pentru neridicarea gunoiului.
Valoarea totală a amenzilor aplicate de RASP operatorului de salubritate a fost de 42.000 de lei, care, plătită la jumătate din minim în 15 zile, ajunge la doar 5.250 lei. Pe lângă inspectorii RASP, controale au făcut și agenții Poliției Locale, care au aplicat și ei 21 de sancțiuni în valoare de 41.500 de lei. Referitor la greva angajaților de la Rosal, conducerea societății susține că încărcătorii au primit deja salarii mărite, aceștia ajungând, cu ore suplimentare cu tot, la venituri nete de 1.500 – 1.600 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co