Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cum descoperi un copil talentat

Unde? În şcoală! Aceasta este părerea profesorului Florian Colceag, cel ,care a susţinut în Sala Mică a Casei Tineretului, din Câmpina, un seminar de învăţare accelerată şi gifted education, un seminar ce are  ca scop formarea unui nucleu de profesori / trainneri, care să mediatizeze tehnicile de învăţare accelerată şi creativitate pentru o mai bună desfăşurare a orelor de curs.
Care este soluţia? Seminarii de acest gen, în cadrul cărora profesorii să înveţe metode alternative de predare, de descoperire a copiilor cu aptitudini deosebite, copii care ar putea să schimbe într-o bună zi soarta României. „Copii sunt ca o bucată de pământ… dacă o laşi singură se umple imediat de buruieni”
 „Marea majoritate a cunoştinţelor pe care le primeşte în acest moment un elev din România sunt din secolele 16, 17, 18, 19”. Profesorul a mai spus că la vârsta de 10 ani un copil are deja 98% din inteligenţa lui formată. Societatea, sistemul de învăţământ este cel care nu lasă adevăratele genii să iasă la iveală.
Profesorul a mai spus şi alte lucruri în cadrul seminarului organizat de Primăria Municipiului Câmpina împreună cu Fundaţia Zamolxes. Profesorii, prezenţi în nu număr destul de mare în Sala Mică a Casei Tineretului au ascultat. Ce ar trebui ei să înţeleagă: cum descoperi un copil gifted ( talentat), etapele învăţării accelerate, cum dezvolţi abilităţi la copii, stiluri de învăţare ale copiilor, alternativele non-formale şi informale şi, nu în ultimul rând…copilul in faţa internetului.
httpv://www.youtube.com/watch?v=q-GvNsfdaqs

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co