Sport

Cum e turcu’, și Petrolu’

Turco-românul Tudor Șaim a fost singurul ”stranier” al Petrolului la prima mișcare a verii. Șaim s-a născut la Istanbul și a trăit acolo până la 18 ani. După care a venit în România ca să continue fotbalul. După un sezon la Râmnicu Sărat, a fost remarcat de președintele Vlad. Acesta este convins că tânărul jucător va deveni un nume în fotbalul românesc. Mijlocașul de 19 ani are o nouă vorbă ,,cum e turcu și Petrolu” adică așa cum este el, talentat, muncitor și ambițios, așa să fie și noua sa echipă. A venit la Ploiești și datorită suporterilor care fac o atmosferă ca la marile derbiuri ale Turciei.
Pe lângă Șaim, alți 8 jucători au semnat cu Petrolul. În plus, la teste mai sunt încă trei tineri jucători, doi portari și un atacant. Cu atâtea achiziții, principalul Tavi Grigore și secundul Ciprian Pura au de muncă pentru a forma o trupă care să promoveze imediat. Și portarul Bolboașă poate contribui la obiectiv, el având nostalgia fostului Petrolul. De aceea s-a reîntâlnit cu Albin și Teixeira.
La reunirea Petrolului au fost în jur de 400 de fani. Nu a mai fost atmosfera de altădată însă au fost multe doamne și domnișoare. Lotul face câte un antrenament zilnic până la plecarea în cantonamentul de la Brașov. A fost completată și ultima dată liberă pentru un amical, cu FC Aninoasa, pe 12 august.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co