Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Curatenie pe Drumul Cotei

Ieri, angajaţii unui hotel din staţiunea Sinaia au lăsat de-oparte munca de zi cu zi şi au mers pe teren împreună cu şefii lor. S-au gândit mai demult să treacă la treabă, iar când au avut mai puţin de muncă s-au strâns în echipă si au luat la pas Drumul Cotei. Peste 30 de oameni s-au echipat cu mănuşi de protecţie şi au luat saci de plastic pentru a strânge gunoaiele lăsate de turişti pe drumul care leagă staţiunea Sinaia de Cota 1400, drum care măsoară 8 kilometri. Au depus o adevărată muncă de echipă şi au reuşit să facă zona mai frumoasă. În aproximativ 4 ore, directorii unităţii hoteliere, recepţionerii, ospătarii, bucătarii şi cameristele au strâns peste 200 de saci, toţi plin cu gunoi.
Patronii şi angajaţii sunt obişnuiţi să-i primească pe clienţi cu multă căldură şi le ofere tot confortul. Vor ca aceştia să se bucure de peisaj şi să nu găsească gunoie atunci când urcă pe munte. Tocmai de aceea au decis să demareze acţiunea de ecologizare pe Dumul Cotei.
Acţiunea celor 30 de sinăieni a avut ca scop sensibilizarea turiştilor care vin în staţiune. Nu vor să înţeleagă că natura trebuie protejată, aşa că îşi lasă „amprenta” pe unde apucă. Ieri, înainte de curăţenie, peisajul pe Drumul Cotei era deplorabil. Tot felul de gunoaie aruncate la marginea pădurii, dar şi pe stradă. După 4 ore de muncă, s-au văzut efectele acţiunii de ecologizare, însă oare cât va ţine curăţenia?Turiştii sunt sfătuiţi să-şi depună deşeurile într-o pungă şi apoi să o arunce la container.
httpv://www.youtube.com/watch?v=7c7jjoUjR5A

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co