Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cursa umanitara pe doua roti

Au pedalat pentru o cauză nobilă! Peste 600 de bicicliști s-au întrecut pe dealul Muscel din Câmpina cu scopul de a ajuta copiii bolnavi de autism. „Câmpina Open MTB – Race for Autism”, devenit deja un eveniment cu tradiție, s-a bucurat de o participare record. Și suma strânsă a fost cea mai mare de până acum: peste 32.500 de lei!
În jur de 30 de copii și părinții lor vor fi beneficiarii direcți ai proiectelor. Evenimentul, ajuns la cea de-a patra ediție, este organizat de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Caraiman, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al Municipiului Câmpina.
Chiar dacă scopul este unul caritabil, această ocazie a determinat autoritățile să gândească și niște planuri de investiții în sprijinul iubitorilor de ciclism.
Organizarea întregului eveniment a fost ireproșabilă, fiind cooptați să ajute inclusiv copiii de la Centrul de Plasament Sf. Filofteia din Câmpina. Traseele au fost monitorizate pe tot parcursul concursului, astfel încât bicicliștii să fie ajutați în caz de accidentări.
La competiția ce a avut loc pe 5 septembrie au participat cicliști din toată țara, împărțiți pe 6 categorii de vârstă și niveluri de performanță, iar traseele au avut o lungime de 19 km pentru adulți, respectiv 5 km pentru copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co