Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

“Dăruiește naturii din energia ta”

Stinge lumina! Este îndemnul primit de la Primăria Municipiului Ploiești. Instituția a decis să susțină “Ora Pământului” 2016, eveniment ecologic organizat de către World Wilde Fund for Nature și derulat în acest an la Ploiești cu titlul “Dăruiește naturii din energia ta”.

Municipalitatea ploieșteană a decis astfel ca, sâmbătă, 19 martie 2016, în intervalul orar 20.30 – 21.30, iluminatul public în zona centrală să fie oprit pentru a atrage atenția asupra problemelor grave cauzate de schimbările climatice cu care se confruntă planeta noastră, dar și pentru ca cetățenii să realizeze că este necesar să facem lucruri benefice pentru mediul înconjurător. Și cetățenii sun sfătuiți să susțină Ora Pământului și să oprească consumul de energie din locuințe, devenind astfel voluntari în cadrul campaniei Ora Pământului.

Și tot sâmbtătă, ploieștenii sunt invitați să iasă la o tură cu bicicleta, o alergare scurtă sau o simplă plimbare simbolică prin oraș, împreună cu prietenii, vecinii, familia sau colegii. În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. În 2013, Ploieștiul a luptat pentru a deveni Capitala Earth Hour, municipiul situându-se pe locul trei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co