Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

De râsul… lumii

Deja ne-am obișnuit cu fel de fel de lucrări care se fac în orașul lui Caragiale și care stârnesc hohote de râs și cu muncitorii gen Dorel, pe care îi poi întâlni aproape oriunde. Dar acum, practic s-a întrecut orice măsură, spun cetățenii de rând. Doi stâlpi au fost montați, la Ploiești, fix în mijlocul unei intersecții, care culmea, este și extrem de circulată. Se întâmplă în centrul municipiului, la intersecție străzilor Gheorghe Doja cu Văleni. Culmea, stâlpii au fost amplasați, deși nu există niciun aviz emis de Poliția Rutieră.

Stâlpii cu pricina au fost montați în mijlocul intersecției în cadrul unor ample lucrări efectuate la linia de tramvai. Practic, vor fi folosiți pentru susținerea firelor mijloacelor de transport în comun. Dar ce spun oamenii?

Prin montarea acestor stâlpi se crează un real pericol pentru siguranța traficului rutier. Asta susțin polițiștii, care au deschis în acest caz un dosar penal. Pe de altă parte, și Primăria Ploiești verifică modul în care au fost amplasați stâlpii. În funcție de concluziile care vor fi trase, este posibil ca stâlpii să fie dărâmați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co