Actualitate

Defensiva a ‘’trădat’’ echipa!

Defensiva Petrolului a ‘’trădat’’ încă o dată interesul echipei. Petrolul a primit două goluri foarte ușor în partida de pe ,,Clinceni Arena’’. Golurile ilfovenilor au întors rezultatul de pe tabelă. Ambele reușite au venit în repriza secundă, din partea lui Robert Ion, cel mai tânăr jucător de pe teren.
Un alt Robert, Grecu, a înscris pentru Petrolul la finalul primei reprize însă după pauză, echipa nu a putut menține rezultatul și a bifat o nouă înfrângere. A fost prima pentru principalul Tavi Grigore după doi ani de zile.
Cei din Clinceni au cinstit succesul împotriva Petrolului și au dat drumul la distracție în vestiar de unde se auzeau ritmuri de manele.
Meciul a fost întrerupt, la un moment dat, de un fan al … Rapidului! Acesta s-a infiltrat în sectorul rezervat suporterilor petroliști, a sărit gardul și a încercat să smulgă un steag de brigadă al ploieștenilor. Nu a reușit acest lucru și de teamă să nu fie atacat a fugit pe teren pînă în partea opusă unde a fost prins de stewarzi tocmai la marginea gardului.
Acțiunea s-a petrecut în urma faptului că suporterii rapidisti nu au uitat că la meciul de prezentare al Petrolului, un susținător petrolist le-a smuls, la pauză, un mesaj de coregrafie iar acum au vrut să se răzbune.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co