Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Demisia lui Teodorovici, cerută de „Cartel Alfa”

Confederaţia sindicală „Cartel Alfa” solicită demisia ministrului Finanţelor după ce Eugen Teodorovici a declarat recent că românii ar trebui să beneficieze de servicii medicale diferite, în funcţie de contribuţia la asigurările de sănătate.

Într-un comunicat al Confederaţiei se arată că preocuparea pentru tratamentul diferenţiat în funcţie de puterea financiară a cetăţenilor este mult mai sus pe agenda ministrului decât, spre exemplu, preocuparea pentru lărgirea bazei de contribuabili şi asigurarea sustenabilităţii sistemului sau preocuparea pentru combaterea evaziunii fiscale deosebit de mari.

Reacţia sindicaliştilor vine după ce Eugen Teodorovici a declarat, vineri, că „un sistem logic” ar putea avea la bază pachete de servicii medicale, în funcţe de contribuţia la CASS.

„În funcţie de cât plăteşti pe CASS, să ai făcute mai multe variante, pachetul 1, pachet de bază, ai un alt venit la care se plăteşte CASS, deci implicit o contribuţie mai mare, atunci ai al doilea pachet, cu alt tip de servicii, ăsta cred că e sistemul logic”, a declarat atunci Teodorovici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co